Op zondag 8 april kan iedereen die dat leuk vindt meedoen aan het traditionele Luifeltoernooi. Het volleybaltoernooi wordt georganiseerd door VC ’t Luifeltje, één van de oudste sportverenigingen  van De Reeshof.

Naast verenigingen kan iedereen die een leuk  en gezellig team kan samenstellen meedoen. Misschien een mooie gelegenheid om met vrienden, buren, familie, et cetera een dagje  lekker te volleyen. Daarnaast hoopt de organisatie vooral dat het toernooi leuk en gezellig wordt.
Er wordt gespeeld op drie niveaus: beginner, gemiddeld en gevorderd. Daarbij is het streven om in elk team minimaal één dame op te stellen.

Belangrijke informatie:

  • Locatie: Sporthal Dongewijk, Dongewijkdreef 40 te Tilburg.
  • Tijd: van 12.30 tot 18.00 uur.
  • Inschrijfgeld: € 30,00 per team.

Zin om mee te doen?
Schrijf je team(s) in vóór 1 april aanstaande via: Inschrijven kan via: www.vcluifeltje.nl/volleybaltoernooi. Er is plaats voor 18 teams, dus  wees er snel bij. Wie het eerst komt, het eerst maalt.

Ben je niet direct geïnteresseerd in het toernooi, maar wil je eens kennis maken met de vereniging? Kom dan gratis en vrijblijvend meetrainen of spelen. Iedereen mag vier keer van die mogelijkheid gebruik maken.  Meer info over VC ’t Luifeltje vind je op www.vcluifeltje.nl.