Hoe gaat het met jouw goede voornemens? Heb je hulp nodig om weer helemaal fit te worden? Doe dan mee met Yakult Start to Run, het hardloopprogramma voor iedereen. Fit of (nog) niet fit, je kunt altijd meedoen. Ruim 67.000 lopers gingen je al voor, hét bewijs dat ook jij, in slechts zeven weken, vijfentwintig minuten aaneengesloten kunt hardlopen.

De cursus begint op 9 maart en het beloven weer leuke trainingen te worden op verschillende mooie locaties in de omgeving. Enthousiaste trainers van Tilburg Road Runners staan in de startblokken om jou te helpen fitter te worden en gezond te leven.

Met Start to Run werk je aan je conditie, je energie en je gezondheid. Het is een verantwoord programma van zeven weken waarbij een professionele trainer jou helpt en begeleidt om het hele traject vol te houden. Gemakkelijker dus dan zelf gaan hardlopen! Want die trainer en dat gezellige loopgroepje zijn een goede stok achter de deur. Jouw loopmaatjes stimuleren jou extra om jou in shape te brengen.

Ook bij jou om de hoek start weer een serie clinics. Op zaterdag 9 maart gaan we los vanaf de locatie Were Di Hockey aan de IJsclubweg 2 in Tilburg. Aanvang 9.30 uur, noteer deze datum en tijd in je agenda.
Ook kan je vooraf (gratis) ervaren hoe een training in z’n werk gaat, sfeerproeven, kennismaken en natuurlijk een klein beetje bewegen.

Kijk op www.yakultstarttorun.nl/verenigingen/tilburg-road-runnersvoor meer info.

Als je samen met een loopmaatje inschrijft, krijg je bovendien €7,50 korting (www.yakultstarttorun.nl/vriendendeal)