Op zaterdag 1 september vindt de CZ TTM-Wandeltocht plaats. Die maakt deel uit van het sportieve weekeinde van de CZ Tilburg Ten Miles, het grootste sportevenement in Midden-Brabant. Zondag het hardlopen, zaterdag de wandeltocht.

Voor het wandelen vindt de start plaats bij de wagenmakerij in de Spoorzone in Tilburg. Er is de mogelijkheid om deel te nemen aan 5, 10 of 15 Engelse Mijlen (circa 8, 16 of 25 km). De wandelingen gaan door de Moerenburg en het natuurgebied ten oosten van Tilburg. Voor de langste afstand is een nieuwe route in voorbereiding. Kaarten voor een van deze wandelingen kosten in de voorverkoop 7 euro.
Er is een speciale korte wandeltocht van 3,5 mijl (circa 6 km). Deze vindt onder begeleiding plaats. Om 10.00 uur is er een Familiewandeltocht, om 10.15 uur starten ouderen, aangepast sporters en BSO scholen. Voor deze korte wandeling onder begeleiding en met een speciaal rustpunt zijn voor 6 euro kaarten te koop.
Alle wandelaars komen via de Willem II-straatpassage weer het Spoorzonegebied binnen om te finishen bij de Wagenmakerij..
Kaarten zijn vanaf heden verkrijgbaar bij VVV Spoorlaan (naast het Natuurmuseum) en bij Runshop Greg van Hest Wilhelminapark.