Op vrijdagavond 25 september organiseert team Verenigingsondersteuning in het après-ski café van T-kwadraat het allereerste Tilburgse sporTcafé. Een nieuw initiatief waar alle Tilburgse sportbestuurders en commissieleden voor uitnodigd zijn.

Tijdens het sporTcafé zal wethouder Hans Kokke het nieuwe verenigingsjaar inluiden met een toast en zullen de verenigingsondersteuners hun ondersteunings- en activiteitenaanbod voor het aankomende sportjaar presenteren.

Daarnaast zal de avond in het teken staan van “De toekomst van uw sportvereniging”. Daniel Klijn, eigenaar van adviesbureau Brug 8 en grondlegger van “Besturen met een visie” neemt je mee in de veranderende wereld van de sportvereniging. Hij bespreekt o.a. leiderschap en generatieverschillen en zal tips en ideeën meegeven hoe u als sportbestuurder invloed uit kunt oefenen op deze verschillen om uw vereniging gezond de toekomst in te leiden! Daniel heeft via Besturen met een Visie al meer dan 1000 verenigingsbestuurders verder geholpen.

Tijdens het sporTcafé is er voldoende ruimte voor discussie en om met elkaar te netwerken. Informeel, informatief, inspirerend en interactief dus! Zorg dus dat er een afvaardiging van jouw vereniging aanwezig is! Het sporTcafé opent om 19:00uur, deelname is kosteloos, wel vooraf graag aanmelden via robert.barclay@tilburg.nl