Op woensdag 17 oktober start er weer een nieuw seizoen Vakantietoernooien. Dit jaar konden basisschoolleerlingen zich voor het eerst inschrijven voor het Vakantietoernooi Hockey.

HC Tilburg en Sportbedrijf Tilburg organiseren dit toernooi, waar maar liefst 557 kinderen van 23 basisscholen uit Tilburg en Udenhout aan meedoen. De meerderheid van de deelnemers heeft geen hockeyervaring en leert via dit toernooi meer over de hockeysport.

Er wordt niet alleen een toernooi afgewerkt die dag, ook worden er door HC Tilburg clinics aangeboden voor de groepen 3. Om 9.00 en 11.00 uur starten deze clinics. De kinderen uit de groepen 4 tot en met 8 spelen een toernooi. Dit start om 10.00 uur. In 4 of 5 wedstrijden wordt er tegen een andere school gespeeld en gestreden om de prijzen. Naast de bekers voor de poulewinnaars worden er ook Fair Play-prijzen uitgereikt.

HC Tilburg heeft ruime ervaring met de organisatie van grote toernooien en gaat op 17 oktober een mooi sportevenement voor de basisschoolleerlingen neerzetten. Ze krijgen daarbij hulp van de vele vrijwilligers die de club rijk is. Iedereen is welkom om de kinderen aan te komen moedigen. Verzoek om zoveel mogelijk op de fiets te komen aangezien er beperkte parkeergelegenheid is.

HC Tilburg, Bredaseweg 447 | wo 17 oktober