Afgelopen weekend vond in Rotterdam het jaarlijks terugkerende evenement ‘Fantastic Gymnastics’ plaats. Alleen de allerbesten van Nederland in de verschillende disciplines binnen de gymnastieksport mogen hier deelnemen. Van Kunst en Kracht turnden Ise Cools (op haar 9e verjaardag) en Romy Stevens een teamwedstrijd met de beste turnsters uit het District ZUID.
Met dit team, aangevuld met turnsters van Tabitta uit Boxtel, haalden zij een keurige 3e plaats en een brons medaille! Ook turnde Romy en Michelle Burgler  in hun leeftijdscategorie de individuele toestelfinale balk. Helaas waren beide oefeningen niet foutloos waardoor ze net tekort kwamen voor een plaatsje op het podium.
Enkele turnsters van de topsportklas van het Koning Willem II College kwamen tijdens dit weekend in aktie. Dalince Bagiran had zich in Tilburg enkele weken geleden gekwalificeerd voor de Ahoy-cup! Zij turnde een prachtige balk en vloer, maar maakte op de andere toestellen enkele foutjes. Zij is wel weer een super ervaring rijker. Hoogtepunt van dit weekend was het debuut van de Tilburgse Evie Mathijssen dit seizoen in de eredivisie.
In een vol sportpaleis mocht zij zaterdag haar meerkamp turnen.
Ondanks een niet vlekkeloze wedstrijd, na een zwaar seizoen met tegenslagen, eindigde zij keurig 8e en veroverde ze een toestelfinale brug. Daar verraste zij zondag vriend en vijand met haar fenomenale routine met een hoge moeilijkheidsgraad, wat haar een zilveren medaille opleverde. Een top prestatie van Evie haar turnvriendinnen en de technische staf !