Op vrijdagavond 25 augustus organiseert RUNSHOP Greg van Hest een speciale TTM Verkenningsloop. Iedereen die het leuk vindt om op deze manier het parcours van de Tilburg Ten Miles te verkennen, kan meedoen. Ervaren trainers / pacers zullen zorgen voor een rustig en constant tempo en fietsers zullen de groep begeleiden. Deelname is gratis en vooraf aanmelden is niet nodig.

Samen uit, samen thuis

Er zijn groepen voor de 16,1 km (10 EM), 10 en 5 km. De 16,1 en 10 kilometer starten om 19.00 uur bij de startstreep van de TTM aan de Burgemeester Brokxlaan, tegenover de nieuwe ingang van het station. Het tempo zal ongeveer 9,5 km per uur (6:10 seconde per kilometer) zijn.
De Verkenningsloop voor de 5 kilometer start vanaf de Schouwburgring ter hoogte van Kijkshop. Deze groep zal een tempo van ongeveer 7,5 minuut per kilometer aanhouden.
En voor alle verkenningstochten geldt: samen uit, samen thuis!

Deelname op eigen risico
Het parcours is niet afgezet, dus zullen de verkeersregels in acht genomen moeten worden. Ook zijn  er geen verzorgingsposten onderweg, deelnemers moeten daarom zelf drinken, eten, een jasje, et cetera meebrengen. 

De TTM Verkenningsloop wordt ondersteund door RUNSHOP Greg van Hest, Wilhelminapark 43 in Tilburg. Bel voor meer info: 013-5770688.

Door: Theo van Etten