Wil jij bij de Tilburg Ten Miles je PR verbeteren? Of heb je de behoefte een bepaalde eindtijd te realiseren? Dan is meelopen met één van de TTM-pacers iets voor jou. Deze zeer ervaren lange afstandlopers zijn in staat om gedurende de hele wedstrijd een constante snelheid te lopen die volledig is afgestemd op de door jou gewenste eindtijd.

Dit jaar hebben Runshop Greg van Hest en CZ gezamenlijk de handschoen opgepakt om een pacergroep samen te stellen. Afgelopen maandag kregen zijn hun shirtjes uitgereikt bij Runshop Greg van Hest aan het Wilhelminapark. De lopers zijn gerekruteerd bij Achil ’87 uit Hilvarenbeek en Tilburg Road Runners; een garantie voor heel veel hardloopervaring. Zo heeft Jack van de Sande maar liefst 227 (!) marathons en ultralopen op zijn naam staan.

Gele ballonnen
De tempomakers worden ingezet op de langste afstand: 16,1 kilometer. Er zijn pacers voor eindtijden van 1:10 tot en met 1:50 en je herkent ze aan de gele ballon en het gele hesje met de eindtijd erop. Ook zullen bij het startvak ballonnen hangen om de richttijden te markeren. Zorg wel dat je op tijd in je vak staat en houd de website www.tilburgtenmiles.nl in de gaten voor het laatste nieuws.

Door: Theo van Etten

TILBURG - TTM-Pacer groep 17-06-2015.

TILBURG – TTM-Pacer groep 17-06-2015.