TILBURG 22 april 2016,

Honderden supporters verzamelde zich voor het paleis raadhuis waar burgemeester Noordanus zijn waardering uitsprak over het “beste exportproduct van de gemeente Tilburg”.
In sfeervolle ambience werden de Destil Trappers gehuldigd en kon voorzitter Ron van Gestel de aanwezigen mededelen dat het contract hoofdcoach Bohuslav Subr met twee jaar was verlengt.

Na een citytour waarbij spelers en vrijwilligers op open wagens door de stad trokken en werden toegejuicht door de vele belangstellende langs de route, arriveerde de selectie van DESTIL Trappers rond de klok van 18.30 u onder luid geschal van “We are number one” op het bordes. Tilburgs burgervader sprak zijn lof uit over het familie gevoel dat er heerst bij de Tilburgse ijshockey club. Niet alleen de kracht van het collectief op het ijs, maar zeker ook de inzet van veel vrijwilligers heeft het behalen van deze titel mogelijk gemaakt.

Na afscheid te hebben genomen op het Paleis Raadhuis vertrok het Trappers gezelschap naar de korte heuvel om in Live Piano Bar het behaalde succes nog maar eens te onderstrepen.

Klik op de eerste foto om de serie in een slide-show te bekijken;