Ook dit seizoen wordt Willem II, zowel de selectie als de jeugd, ondersteunt door New Care Supplements. De spelers worden voorzien van supplementen en professionele voedingsadviezen waardoor ze uiteindelijk zo goed mogelijk kunnen presteren tijdens trainingen en wedstrijden.
Afgelopen week stonden de individuele gesprekken voor de selectie op het programma. Tijdens deze gesprekken werd het ‘topsport voeding & suppletie boek’ overhandigd aan de spelers. Dit boekje geeft inzicht in het belang van de juiste voeding voor (top)sporters en geeft aan welke voeding moet worden gebruikt om beter, sterker en slimmer te worden. Daarnaast worden er in het boekje blessureprotocollen omschreven. Daarin wordt uitgelegd hoe de blessure(s) het beste te verhelpen zijn door middel van voeding en supplementen. Overigens is dit boek niet alleen een meerwaarde voor een sporter, maar voor iedereen! Want wie wil nou niet de juiste voedingsstoffen binnen krijgen?

Hieronder de reacties van een aantal spelers:
Jordens Peters: ”dankzij dit boek heb ik handvatten wat betreft de juiste voeding.”

Kostas Lamprou:”Ik dacht dat ik al veel kennis had over de juiste voeding, maar door de goede voedingsadviezen van New Care en het topsport voedingsboekje ben ik veel wijzer geworden wat betreft voeding.”

Erik Falkenburg: ”Door middel van dit boekje weet ik precies wat ik moet eten. Als ik thuis ben ga ik gelijk 2 eieren bakken.”

Klik op de eerste foto om de serie in een slide-show te bekijken;