Met twee wedstrijden te gaan in de American Football competitie staat de teller bij Tilburg Wolves nog steeds op nul. Afgelopen zondag ging de competitiewedstrijd tegen Flevo Phantoms met 0-82 verloren. Desondanks zijn ze bij de club positief over het verloop van het eerste jaar en is de blik op de toekomst gericht.

“We hebben veel exposure gehad en komend seizoen komen we ook met een jongensteam uit in de competitie”, legt voorzitter John Jolie uit. We hebben veel ervaring opgedaan en gemerkt dat een reeks wedstrijden op rij spelen heel wat anders is dan trainen.” De doelstelling om dit seizoen twee wedstrijden te winnen is in theorie nog mogelijk, maar volgens Jolie niet echt realistisch.

In de wedstrijd tegen Flevo Phantoms zat zowat alles tegen. De selectie was op voorhand al uitgedund en binnen 5 minuten in de wedstrijd vielen nog eens vier spelers met lichte blessures uit. Het gevolg was dat zowat elk balverlies aan Tilburgse kant leidde tot een score voor de tegenstander. Op 14 en 21 mei worden de laatste wedstrijden gespeeld. Volg de Wolves op www.tilburgwolves.com en Facebook.

Door: Theo van Etten