Aanstaande maandag beginnen de Tilburg Trappers aan hun halve finale in de play-offs tegende Hannover Scorpions. Samen met New Care Supplements gaan ze voor niets anders dan de pure winst! New Care is sinds dit seizoen partner en sponsor van de Tilburg Trappers en dat bevalt goed.

‘’De jongens werken overdag, trainen ’s avonds en spelen vaak twee wedstrijden in het weekend. Als topsporter ben je heel bewust met je lichaam bezig. Je wil immers iedere dag het beste uit jezelf halen. Hierin investeer je zoveel mogelijk, zodat je steeds opnieuw topprestaties kunt leveren. Een goede gezondheid, voldoende kracht en een goed uithoudings- en prestatievermogen zijn hierbij net zo belangrijk als de capaciteit om goed te herstellen van de inspanningen die je levert. Het is prachtig dat New Care Supplements een bijdrage kan leveren aan een gezond en evenwichtig voedingspatroon van de selectie’’, aldus captain Ivy van den Heuvel.

Voeding en sport zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Een gezonde en evenwichtige voeding helpt je beter presteren en zorgt voor sneller herstel. Uitgangspunt van New Care Supplements is niet voor niets dat de basis altijd ligt in een gezond en evenwichtig voedingspatroon. Voedingssupplementen kunnen extra ondersteuning geven. Om je te helpen om optimaal te presteren, biedt New Care Supplements een assortiment voedingssupplementen aan die afgestemd zijn op de behoefte van iedereen die met overtuiging aan sport doet en iedereen die op een andere manier een actief leven leidt. Of dat nou professioneel, als amateur of voor het plezier is.

 Kijk voor meer informatie op www.new-care.nl