Vandaag gaan de tickets voor het Europees Kampioenschap Cross in Tilburg in de voorverkoop. Het EK Cross vindt plaats op 9 december bij Beekse Bergen. Tickets zijn online te bestellen via www.tilburg2018.nl.

Tot 1 oktober kosten tickets 10 euro. Kijk voor alle kortingsregelingen op de website.

SPAR European Cross Country Championships Tilburg 2018

De SPAR European Cross Country Championships komen in 2018 voor de tweede keer naar Nederland. De Atletiekunie heeft samen met de Warandeloop Tilburg en de Gemeente Tilburg het evenement toegewezen gekregen van European Athletics. Beekse Bergen fungeert 9 december als event locatie en het is dan de 25e keer dat het EK georganiseerd wordt.
Meer dan 700 topatleten uit 40 verschillende Europese landen komen in het weekend van 9 december naar Tilburg. Het EK Cross is met 700 toplopers uit heel Europa een prestigieus evenement. Op de erelijst pronken onder andere de namen van wereldsterren als Mo Farah (4-voudig Olympisch Kampioen) en Paula Radcliffe (Wereldrecordhoudster op de marathon). Met live-uitzendingen in zo’n 15 verschillende landen en de verwachte 10.000 bezoekers uit binnen- en buitenland wordt de Nederlandse atletiek nog eens nadrukkelijk op de kaart gezet.