Resultaten Team Coolen in Mierlo

Op zondag 3 januari hebben 14 Judoka’s van Team Coolen deelgenomen aan het Instaptoernooi in Mierlo. Dit is een toernooi voor beginnende wedstrijdjudoka’s. Er wordt gewerkt in poulesysteem en alle deelnemers ontvangen een prijs voor hun deelname. De Judoka’s van Team Coolen behaalden de volgende resultaten:
Eerste plaats voor Tijn van Erp, Marco Rozas de Kort en Jort Simons
Tweede plaats voor Pepijn van den Meijdenberg, Yorn van Caulil en Lars Haans.
Derde plaats voor Joep Oomens, Joep Staal, Jordy van Berkel, Mike de Laat en Floor Wetzel.
Vijfde plaats voor Sven Savelkouls en Anouk de Laat
In de week van 11 t/m 16 januari is het “Vriendjesles” wat betekent dat alle Judoka’s uit de jeugdgroepen een vriendje of vriendinnetje mogen meenemen tijdens de training. Voor meer info en foto’s www.teamcoolen.nl of bel met Vincent Coolen (06-43010228)

Judoka’s Team Coolen op toernooi in Gilze

Op zondag 3 januari hebben 20 Judoka’s van Team Coolen deelgenomen aan het Judotoernooi in Gilze. Dit is een toernooi voor ervaren wedstrijdjudoka’s. De Judoka’s werken hier in een afvalsysteem met dubbele eliminatie. Wanneer een Judoka twee wedstrijden verliest is hij uitgeschakeld. 
De Judoka’s van Team Coolen behaalden de volgende resultaten:
Eerste plaats voor Tomas van den Anker, IJsbrand Kloover
Tweede plaats voor Thorgal Sangiao Schreuders.
Derde plaats voor Linde Snijders, Cas Bolijn, Vigo van den Oetelaar, Rogier van Dijk, Milou van Amelsvoort en Danée Bolijn.
Komende week doen vijf Judoka’s van Team Coolen mee aan de Dutch Open in Eindhoven. Aan dit toernooi doen 1900 topjudoka’s mee vanuit heel Europa.

Mierlo_2016