Maak een vliegende start op de triathlon! Heb jij het zwem-/fiets- en hardlooptalent waar wij naar zoeken? Wil jij je met de meest professionele begeleiding voorbereiden op de Olympische Spelen van 2020 of 2024?

A.s. zondag 10 juli vindt in Waalwijk de talentendag van de regio Brabant plaats.

Heb jij talent voor zwemmen, fietsen en/of hardlopen? Ben je sportief en graag in beweging? Meld je dan vandaag nog aan en kom proeven aan triathlon of duathlon (Run bike Run).

Deelname aan de talentendag is gratis!

Programma:
11.00 uur Ontvangst (Sportpark Olympia, Atletiekbaan, Waalwijk)
11.30 uur Looptraining en – testen
12.45 uur Presentatie en lunch
13.30 uur Vertrek naar zwembad (Olympia, Waalwijk)
14.00 uur Zwemtraining en –testen
15.30 uur Afsluiting

Wie zoeken we?
Wij zijn op zoek naar jongens of meisjes in de leeftijd van 12 tot 19 jaar en paratriatleten van 14 jaar en ouder, met aanleg/talent voor de sporten zwemmen, fietsen en hardlopen.

Tijdens de triathlon talentendagen word je getest om te ontdekken waar jouw talent ligt! Denk je dat jij dit talent hebt? Misschien kan jouw Olympische droom dan wel vervuld worden als triatleet of ga je internationaal de competitie aan als duatleet!

Informatie en aanmelden via www.toptriathlon.nl/talentendagen of stuur bij vragen een mail aan de trainer van het Regionaal TrainingsCentrum, Armand van der Smissen: armandvandersmissen@home.nl

Deze talentendag wordt georganiseerd door het Regionaal Trainingscentrum (RTC) Triathlon Tilburg