Op vrijdag 22 juli 2016 wordt in Zwembad De Drieburcht te Tilburg de jaarlijkse synchroonzwemshow georganiseerd door de Tilburgse Watervrienden. Er worden verschillende uitvoeringen gezwommen op leuke muziek. Alle leden zwemmen weer mee aan de show: van groot tot klein, van beginners tot medaillehouders.

Het afgelopen zwemseizoen hebben de synchroonzwemsters weer hard getraind om op 22 juli een fantastische show te geven. Op acht nummers passeren er swingende en meeslepende uitvoeringen van alle niveaus. In wisselende samenstellingen (solo’s, duetten en groepen) zullen zowel de allerjongsten en beginnende zwemsters als de ervaren senioren u vermaken en verbazen met hun kunsten. Als kersje op de taart zullen ook alle zwemsters tegelijk één uitvoering neerzetten.

De show wordt gehouden in het Zwembad De Drieburcht. Op de tribune zijn volop zitplaatsen waar met volle teugen van al het moois kan worden genoten. Het maken van foto- en videomateriaal is toegestaan. De tribune is vanaf 19.00 uur open en de aanvang van de show is om 19.15 uur. De toegang is gratis!

www.tilburgsewatervrienden.nl/synchroon