“Voetballiefhebber ben je voor het leven”

Voetbalvereniging SVG gaat starten met Walking Football voor oud-leden van SVG. Een project waarin 60-plussers werken aan hun mentale en fysieke fitheid door middel van voetbal op wandeltempo. De aftrap zal plaatsvinden op dinsdagochtend 4 oktober, waarbij de Old Stars van RKC Waalwijk een clinic zullen verzorgen!

“SVG heeft natuurlijk een rijke historie en tijdens ons 75 jarig bestaan merkten we al dat onze “oud” leden met heel veel plezier terug kijken naar hun voetbaltijd bij SVG. Met ons 90 jarig bestaan in het vooruitzicht realiseren we ons binnen SVG dat je voetballiefhebber bent voor het leven. Dus waarom zou je daarmee stoppen als je al wat ouder bent?”, aldus Peter Balmakers, voorzitter van voetbalvereniging SVG over de reden om te starten met Walking Football binnen SVG.

Dat de behoefte om het voetballen weer op te pakken er onder de “oud” SVG leden is blijkt wel uit het feit dat bij de startbijeenkomst op vrijdag 23 september j.l. ongeveer 20 oud-leden aanwezig waren en zich meteen hebben aangemeld voor het Walking Football.

Klik HIER om alle foto’s te bekijken en eventueel te bestellen.

TILBURG - SVG, aftrap Walking Football 04-10-2016.

TILBURG – SVG, aftrap Walking Football 04-10-2016.