Na twee succesvolle toernooien met complimenten vanuit alle windstreken, zal SV Roef! deze zomer wederom een internationaal toernooi organiseren.

Van 12 tot 15 juli organiseert SV Roef! samen met Jeka uit Breda, drie internationale toernooien. De Europese en Afrikaanse regionale kampioenschappen Little League. 12 teams uit 6 verschillende landen strijden in de eigen leeftijdsklasse om één ticket naar het WK in de Verenigde Staten. Met officials uit Nederland, Tsjechie, Nigeria en de Verenigde Staten zal het toernooi een nog internationaler karakter krijgen.

In Moergestel wordt het softbaltoernooien voor meiden tussen 10 en 12 (Littles) en meiden tussen de 12 en 14 jaar (Juniors) afgewerkt. Namens Nederland zal het regioteam uit Amsterdam aanwezig zijn, maar als organisator strijden ook de Brabant Bandits, met ruime vertegenwoordiging vanuit Roef!, mee om de titel.

Nieuwsgierig?!

Dit internationale topsoftbaltoernooi zal worden gespeeld van donderdag 12 juli tot en met zondag 15 juli. Wedstrijden worden iedere dag gespeeld tussen 10:30 en 18:00 dus kom vooral een kijkje nemen. De officiële openingsceremonie zal plaatsvinden op 12 juli van 17:45 tot 18:15 met aansluitend de officiële openingswedstrijd van de Brabant Bandits. De finales zijn op zondag 15 juli om 11:00 en 14:30.

Voor meer informatie:

https://www.facebook.com/EARC2018Littlesthenetherlands/

https://www.facebook.com/earc2018Juniorsthenetherlands/