Afgelopen weekend namen wij als Tios’51 met maar liefst 16 deelnemers deel aan het jeugdranglijstweekend bij het T-kwadraat in Tilburg. Op zaterdag speelden de volgende deelnemers van onze club het C toernooi: Julia Ye, Kim Wittens, Michelle Wittens, Chaïra Hendrikx, Britt van Gorp, Shania Diependaal, Sam Keijsers, Niek de Rooy, Xander de Rooij, Ryan Rombouts, Teun Aalderink en Max Kruijf. Aan het A toernooi op zondag deden Julia Cao, Anya Cao, Hannah de Ruiter en Seppe van Beurden mee. Het was een mooi weekend met vele mooie resultaten van iedereen!
Julia Ye, Chaïra Hendriks en Kim Wittens speelden bij de Meisjes kadetten. Julia wist deze dag 1 wedstrijd te winnen, Chaïra maakte haar debuut en won knap een aantal games en Kim won 3 wedstrijden maar werd helaas net 3de in haar poule. Britt van Gorp en Shania Diependaal deden mee in de klasse meisjes pupillen. Britt won 2 wedstrijden deze dag. Ze versloeg zeer knap de nummer 3/4 van de plaatsing! Shania won 3 wedstrijden en bereikte knap de halve finale! Helaas verloor ze deze na een thriller maar beide kunnen ze terugkijken op een prima toernooi. Michelle Wittens speelde mee bij de meisjes junioren. Michelle won 2 wedstrijden en ze versloeg die dag de nummer 1 van de plaatsing na een thriller! Super!
Bij jongens pupillen speelde Teun Aalderink. Teun heeft deze dag veel geleerd en ook 2 wedstrijden gewonnen! Ryan Rombouts speelde mee bij de jongens junioren. Ryan won in zijn poule 3 wedstrijden werd 2de en bereikte knap de laatste 32. Hier verloor hij met opgegeven hoofd van de latere winnaar van het toernooi. Max Kruijf, Sam Keijsers, Xander de Rooij en Niek de Rooy speelden mee bij de jongens kadetten. Max heeft deze dag weer veel geleerd en wist het enkele tegenstanders zeer moeilijk te maken. Niek won in zijn poule knap 4 wedstrijden en werd 3de. Helaas net niet genoeg voor de vervolgrondes maar ook hij kan terugkijken op een geslaagd toernooi. Xander en Sam bereikten wel de vervolgrondes. Xander won knap al zijn poule wedstrijden maar verloor helaas in de kwartfinale. Sam won 5 wedstrijden werd 2de en bereikte de achtste finale. Hier zette hij zijn tegenstander met 3-0 aan de kant en dat leverde hem een plaats op in de kwartfinale. Na een mooie en spannende wedstrijd versloeg hij deze jongen van TTV Hilversum met 3-1 en plaatste hij zich voor de halve finale.  Hierin moest hij het opnemen tegen dezelfde tegenstander die Xander had uitgeschakeld. Sam had zijn zenuwen onder controle en versloeg deze persoon met 3-0 waardoor hij voor het eerst de finale haalde! De finale verloor hij met opgeheven hoofd maar hij kan terugkijken op een zeer geslaagde dag met een mooie 2e plek als beloning!
Op Zondag namen onze A speelsters deel aan het toernooi tegen de top van Nederland. Seppe van Beurden maakte bij de jongens welpen zijn debuut en won knap 1 wedstrijd en heeft veel geleerd! Bij de meisjes kadetten speelden Hannah de Ruiter en Julia Cao. Julia won in haar poule 4 wedstrijden en ging spelen om plek 3 tot 6. Hannah won in de andere poule ook 4 wedstrijden en ging ook verder voor de plaatsen 3 tot 6. Beide vriendinnen moesten vervolgens tegen elkaar. Na een spannend wedstrijd trok Julia aan het langste eind en versloeg vervolgens ook haar laatste tegenstander en werd knap 3de. Hannah won haar laatste wedstrijd en eindigde ook knap op de 5de plaats! Anya Cao won bij de meisjes pupillen al haar poulewedstrijden en haalde de finale! Anya kwam 2-0 achter maar knokte zich terug naar 2-2. Helaas trok haar tegenstander aan het langste eind maar Anya werd hierdoor wel knap 2de van Nederland en kan terugkijken op een prima toernooi!