Altijd al Nederlands kampioen willen worden? Ben jij een teamplayer? Hou je van tactiek en mentale spelletjes? Dan is dit je kans, want het Nederlands Studentenkampioenschap Curling staat voor de deur!

Curling is veelzijdig, uitdagend, aartsmoeilijk en vooral heel erg leuk. De sport wordt steeds populairder en daar kan ons nationale herenteam nog een boost aan geven door zich voor het eerst in de geschiedenis te kwalificeren voor de Olympische Winterspelen. Het kwalificatietoernooi vindt plaats in Tsjechië en daar kan jij met je team bij zijn!

Hoe? Schrijf je in met je team voor het Nederlands Studentenkampioenschap Curling op vrijdag 10 november op het IJssportcentrum Stappegoor te Tilburg (gemeente). 24 teams strijden daar voor de gouden plak en het winnende team reist onze mannen achterna richting Pilsen.

Check hier video: https://www.youtube.com/watch?v=xhSdyt77VH Kijk voor meer informatie op www.curling.nl/NSK. Schrijf je in met een steengoed team en pak die titel. Let op: vol = vol.