De tweede editie van de 5 Mijl van Tilburg is ongekend populair. Na opening van de inschrijving, volgde direct een stormloop op startbewijzen voor dit sportieve evenement. Binnen 48 uur werden direct al ruim 500 startbewijzen verkocht. Vorig jaar schreven zich in totaal circa 1.000 deelnemers in voor de eerste editie van dit hardloopevenement. De run start op de Campenhoefdreef in de Reeshof en 5 mijl later (omgerekend 8,05 kilometer) volgt de finish in het sfeervolle stadscentrum van Tilburg.

PRIJZENCIRCUS
De opening van de 5 Mijl van Tilburg gaat dit jaar gepaard met een prijzencircus. Deelnemers maken – wanneer zij zich samen met een loopmaatje inschrijven – kans op diverse mooie prijzen. Zo werden er in de eerste dagen al een high-tea bij Puur Mercure en startbewijzen voor de CZ Tilburg Ten Miles en DLL Marathon Eindhoven verloot. De hoofdprijs is een weekendje Brussel, inclusief een hotelovernachting, twee startbewijzen voor de unieke DH Brussels Urban Trail en €150 zakgeld. Tijdens het prijzencircus, dat nog loopt tot en met 2 maart, kan er bovendien worden ingeschreven tegen een gereduceerd tarief.

5 MIJL
De tweede editie van de 5 Mijl van Tilburg vindt dit jaar plaats op zondag 22 mei. Er geldt een limiet van 2.500 deelnemers. Tijdens de hele inschrijfperiode blijft de organisatie mooie prijzen verdelen onder alle deelnemers. Eerder inschrijven=vaker kans maken. Iedere deelnemer ontvangt bovendien een voucher voor gratis entree bij de sauna’s Spa Puur, Zwaluwhoeve, Elysium, de Veluwse Bron of Spa Sense.