Eindelijk was de dag aangebroken: 23 september 2017, de dag van de eerste competitiewedstrijd van een nieuw seizoen. Peelpush Dames 2 was de tegenstander. Een jong team vol getalenteerde speelsters die niet zomaar opgeven. Om 20.00 startte de eerste set en wat hadden we er zin in!

De eerste set begon al goed, we speelden ons eigen spel en zijn geen enkel moment in de problemen gekomen. Nienke, Lotte en Floor brachten heerlijke pass-jes en Aukje wist de scorende aanvallers te vinden. 25-17, check!
Set twee verliep grotendeels hetzelfde. Van 16-11 naar uiteindelijk 25-19 voor ons.  Op naar set 3! Daarover kunnen we heel kort zijn. 25-10 BAM!  Alles lukte: goede service druk, killbloks van Suzanne en kneiterharde aanvallen van Lotte, Finke en Nathalie.
In de laatste set hebben we het onszelf onnodig moeilijk gemaakt. Het scoren ging wat moeilijker en Peelpush profiteerde hiervan. Gelukkig beukte Anneloes een aantal perfect gegeven sets van Marija binnen. En ja hoor, uiteindelijk stond daar toch echt 26-24 voor ons op het telbord!

Al met al een heerlijke 4-0 overwinning in the pocket! Op naar weer een weekje hard trainen om er komende zaterdag tegen Zaanstad opnieuw een topwedstrijd van te maken. Om 17.30 uur in het T-Kwadraat, be there!

Door: Roxanne Fontanel