Ook dit jaar organiseren de Tilburgse atletiekverenigingen samen de TTM clinics. Ideaal voor iedereen die zich goed wil voorbereiden op de Tilburg Ten Miles en een stok achter de deur nodig heeft. De clinics zijn in Tilburg en starten op dinsdag 7 en woensdag 8 juni.

TTM clinics

Bij de TTM clinics train je samen voor de Tilburg Ten Miles. Deelnemers hebben een vast trainingsmoment en krijgen professionele begeleiding en advies van ervaren trainers. Er zijn clinics op elk niveau die je voorbereiden op de 5 of 10 kilometer, of op de 10 Engelse mijlen (16,1 km). 

Voor slechts € 47,50 krijg je een uitgebreid pakket aan faciliteiten: 17 wekelijkse trainingsbijeenkomsten, professionele begeleiding en advies, een trainingslogboek en een speciaal TTM clinics-trainingsshirt.

Meedoen

Iedereen die gezond is kan meedoen. Je kunt kiezen tussen twee trainingsdagen en -locaties:  op dinsdagavond trainen we in de prachtige Oude Warande in Tilburg West, op woensdagavond starten we vanaf hockeyclub Were Di aan de IJsclubweg in Tilburg Oost. 

Informatie

Alle informatie en het inschrijfformulier staan op www.ttmclinics.nl.