Tilburg 20-03-2015

Verbeeten Challenge

Op zaterdag 11 april a.s. is het weer tijd voor de Verbeeten Challenge; hét sportevenement voor mensen met het hart op de juiste plaats. De organisatie is op zoek naar sportieve deelnemers die individueel of als team een bedrag bij elkaar willen fietsen, wandelen, hardlopen of paardrijden. Al het ingezamelde geld gaat naar onderzoek tegen kanker (het Verbeeten Fonds Tilburg). Deelnemers leggen op 11 april een ruiters-, wandel- of hardlooproute af van 10 of 20 kilometer of fietsen de route van 33, 66 of 116 kilometer. Je kunt ook als team gaan voor de ultieme uitdaging en gezamenlijk 1000 kilometer afleggen. Dus heb je nog wandelschoenen in de kast, een fiets in de schuur of een paard in de gang? Doe mee voor het goede doel. Inschrijven kan tot 3 april via de website.

Nationale Sportweek 2015

De Nationale Sportweek vindt dit jaar van 18 t/m 25 april plaats. In 2015 staat het thema ‘Ik neem je mee!’ centraal. Tijdens de Nationale Sportweek is het de bedoeling dat zoveel mogelijk sporters één iemand meenemen om samen te gaan sporten. Dit kan bijvoorbeeld een vriend/vriendin, familielid of buurman zijn. Organiseer tijdens deze week een open training of een andere speciale activiteit. Zo laat je iedereen zien wat je sportaanbod is tijdens deze week. Meld jouw activiteit aan op de website van de Nationale Sportweek. Als je voor 25 maart aanmeldt, wordt de activiteit overgenomen op de Tilburgse activiteitenkalender voor de Nationale Sport Week die vanaf 6 april gepubliceerd wordt op Sport in Tilburg.

Skeeleren op de Ireen Wüst IJsbaan

De Ireen Wüst IJsbaan heeft afgelopen week haar deuren gesloten voor de schaatsers. Vanaf 13 april  tot en met 13 juli is het daarom weer skeeleren op de Ireen Wüst IJsbaan. Elke maandagavond (met uitzondering van 27 april en 25 mei) is het recreatief skeeleren van 19.00 -21.00 uur. De kosten hiervoor bedragen € 2,90. Het laatste nieuws hierover vind je op Twitter. Volg jij ons al?

Themabijeenkomst alcoholbeleid

Voor sportverenigingen is er op woensdag 1 april in T-Kwadraat een themabijeenkomst over alcoholbeleid binnen de sportvereniging. Een inspirerende en interactieve avond speciaal voor sportverenigingen met jeugdleden. De organisatie is in handen van het team Verenigingsondersteuning van de Gemeente Tilburg, GGD Hart van Brabant, Stichting HALT en Helder Theater. Deelname is voor sportverenigingen gratis (maximaal 4 personen per vereniging). Je kunt je aanmelden tot maandag 30 maart 2015 door een mail te sturen.  Kijk voor meer informatie en het programma op de website van het Sportbedrijf.

Op de agenda…

Op vrijdag 27 maart is het weer discozwemmen bij Recreatiebad Stappegoor. Van 17.30 tot 21.00 uur kun je weer losgaan op de muziek in het zwembad. Met wie kom jij discozwemmen?