In samenwerking met het Sportbedrijf Gemeente Tilburg steunt de scheurkalender ‘Je bent een echte Tilburger als …’ dit jaar álle deelnemende Tilburgse sportverenigingen. De kalender wordt jaarlijks uitgegeven door het crossmediale journalistieke platform Tillywood en is een spin-off van de razend populaire Facebookpagina ‘Je bent een echte Tilburger als …’ (12.500 volgers).
Met de scheurkalender 2017 kunnen deelnemende sportverenigingen een mooi bedrag ophalen voor de clubkas, nl. € 5,00 per verkochte kalender.
De scheurkalender is gevuld met foto’s van personen en gebeurtenissen uit het verleden van Tilburg en is tevens een kortingskalender, vol met voordeelbonnen, waarmee bij Tilburgse winkeliers en instellingen voor minstens € 750,- voordeel te behalen is. Een ideaal kerst- of sinterklaascadeau!
Sportverenigingen kunnen bv. een clubactie opzetten waarbij clubleden scheurkalenders aan hun familie en vrienden verkopen en daarmee per kalender € 5,00 aan de kas gedoneerd krijgen. Er zijn dus geen kosten aan verbonden voor de vereniging, enkel voordelen! De kalender is online te bestellen voor € 14,95 waarbij iedere koper met de exclusieve kortingscode van de club aangeeft welke sportvereniging hij wil steunen.
Doe mee en meld uw vereniging aan via dit email adres (of via marc@tillywoodmagazine.nl)