Woensdag 21 maart: Positief Voetbalklimaat Tilburg Fair Play Avond voor aanvoerders Op woensdagavond 21 maart wordt er vanuit Positief Voetbalklimaat Tilburg in samenwerking met Willem II Betrokken en de Anne Frank Stichting een Fair Play Avond georganiseerd, speciaal voor de aanvoerders van de O14 t/m de O19 teams (zowel jongens als meidenteams) van de Tilburgse voetbalverenigingen.

Deze Fair Play avond is speciaal voor de aanvoerders vanwege hun belangrijke rol in het veld en binnen het team bij het bewaken van sportiviteit en respect. De aanvoerders spelen tijdens de Fair Play avond een educatieve game.

De avond vindt plaats in het Koning Willem II Stadion en start om 18.45 uur. Positief Voetbalklimaat Tilburg ambassadeur en tevens aanvoerder van Willem II Jordens Peters zal ook aanwezig zijn op deze avond om samen met de aanvoerders in gesprek te gaan over discriminatie, vooroordelen en groepsdruk!

Aanmelden Aanvoerders kunnen zich opgeven door een mail te sturen naar pvkt@tilburg.nl. Meer informatie is te vinden op Sportintilburg.

Achtergrond project Positief Voetbalklimaat Tilburg is een gezamenlijk initiatief van de voetbalverenigingen in Tilburg en eind 2013 opgezet als gevolg van de dood van grensrechter Richard Nieuwenhuizen. Voetbalverenigingen werken samen, wisselen good practices uit en maken afspraken hoe sportiviteit en respect binnen Tilburg gezamenlijk gestimuleerd kan worden.