Sjors sportief is een onderdeel van Cultuur- & Sportstimulering Nederland en zij werken samen met gemeenten aan diverse sportieve en culturele projecten, die als verbinding dienen tussen verenigingen, (basis)scholen, combinatiefuncties en de gemeente. Ook dit jaar doet de Goirlese Handbal Vereniging (GHV) weer mee met Sjors Sportief en dat is de basisschoolkinderen uit Goirle en Riel niet onopgemerkt gebleven.
De groep Sjors sportief aanmeldingen groeit elk jaar en zo ook dit jaar weer. Vier keer krijgen de kinderen die zich aanmelden via Sjors Sportief de kans om kennis te maken met de handbal sport en met GHV. Zij trainen samen met de andere jeugdleden tijdens een reguliere training. Bij de E, F en H  jeugd ofwel de 5 t/m 10 jarigen is deze groep is zo groot dat er extra trainers ingezet moeten worden. Dat doen we natuurlijk met een brede glimlach op ons gezicht. De ouders van de kinderen werden tijdens de eerste training kort geïnformeerd over de handbalsport en GHV.
De 3de week van Sjors Sportief zit er alweer op en sommige kinderen zijn nu al zo enthousiast dat zij willen blijven handballen, of ze daadwerkelijk lid worden zullen we gaan zien. Maar ze zijn in ieder geval van harte welkom.
Lijkt het je leuk om ook 4x mee te trainen of wil je je zoon of dochter kennis laten maken met GHV? Stuur dan een mailtje naar jtc@ghvgoirle.nl en dan nodigen we je graag uit voor een van de trainingen.