Zondag 3 juli is het jaarlijks schoolhandbaltoernooi weer geweest. Het was dit jaar wat anders dan andere jaren. Door een miscommunicatie waren er helaas te weinig aanmeldingen om een compleet toernooi te organiseren. In plaats daarvan werd aan de deelnemertjes een clinic gegeven.
Er werd begonnen met een gezamenlijke warming-up op de velden van sportpark De Rauwbraken. Daarna is de groep opgesplitst in 2 groepen; groep 1 t/m 4 bij elkaar en groep 5 t/m 8 bij elkaar. Eerst werden enkele basisoefeningen gedaan, zoals vangen, gooien en stuiteren. Dit ging erg goed. Daarna werd onderling een toernooitje gespeeld.
Na afloop kregen alle deelnemertjes een oorkonde. We zijn erg trots op alle kinderen die hebben meegedaan; iedereen heeft erg goed mee gedaan en iedereen was erg enthousiast.
Na de zomervakantie (vanaf 5 september) is iedereen welkom om een paar keer (gratis) te komen proeftrainen. Je kan je hiervoor aanmelden via tc@white-demons.nl. Voor meer informatie over handbal en voor foto’s van de clinic kijk op www.white-demons.nl.