‘Samen trainen voor de Tilburg Ten Miles’?  Ja ook jij kunt je nu perfect voorbereiden op de Tilburg Ten Miles met de TTM clinics. Er zijn clinics ter voorbereiding op de 5 km City Run, de 10 km en de 10 EM (16,1 km). En er is niets leuker dan samen met een groep je doel bereiken! Schrijf je snel in op www.TTMclinics.nl.

Op 3 september 2017 vindt het gezelligste en grootste sportevenement van Tilburg weer plaats: de Tilburg Ten Miles. Om iedereen goed voorbereid van start te laten gaan, organiseren atletiekverenigingen Tilburg Road Runners en Attila, in samenwerking met RUNSHOP Greg van Hest, de TTM clinics.

Trainingsgroepen voor elk niveau
Iedereen die gezond is, kan meedoen met de TTM clinics, ook als je nog nooit hebt hardgelopen. Er zijn trainingsgroepen op elk niveau!
Samen trainen is leuker en stimuleert meer dan je alleen voorbereiden. Je motiveert elkaar, hebt een vast trainingsmoment en je krijgt professionele begeleiding en advies van ervaren gediplomeerde trainers.

Je kunt kiezen tussen twee trainingsdagen en -locaties: dinsdagavond om 19.30 uur in het prachtige bos van de Oude Warande in Tilburg of woensdagavond om 19.30 uur vanaf hockeyclub Were Di aan de IJsclubweg in Tilburg Zuid. De clinics starten op dinsdag 16 en woensdag 17 mei.

Pakket met veel voordelen
Voor slechts €47,50 kom je goed voorbereid aan de start van de Tilburg Ten Miles. Het pakket bestaat onder andere uit wekelijkse 17 trainingsbijeenkomsten, begeleiding en advies door ervaren en gediplomeerde trainers, trainingslogboek met schema voor overige trainingen, een speciaal TTM clinics-trainingsshirt, 10% korting op aankopen bij RUNSHOP Greg van Hest (vanaf je inschrijving tot 1 oktober) en gratis deelname aan een testloop in augustus.

Aarzel niet langer en schrijf je nu in. Meer informatie en inschrijven via www.ttmclinics.nl.