Voetbalvereniging S.V.S.O.S. uit Biest-Houtakker en Atletiekvereniging Achil ’87 uit Hilvarenbeek organiseren midden in de zomervakantie weer hun jaarlijkse Vakantieloop op woensdagavond 10 augustus 2015.
De Vakantieloop is onderdeel van het Global-e Wegcircuit Midden-Brabant (www.regio13.nl)
In de zomervakantie worden er niet zo veel wedstrijden en trimlopen georganiseerd dus is het zeker de moeite waard naar Biest-Houtakker te komen. De thuisblijvers en de vakantiegangers in de regio maken hier ook graag gebruik van.

Start is aan de Biestsestraat en finish is aan de Vossenhol in Biest-Houtakker bij de voetbalvelden van S.V. S.O.S. Daar kunt u nog inschrijven vanaf 17.00 uur tot een half uur voor de wedstrijd in het gemeenschapshuis De Gemeynt, naast de voetbalkantine. Men kan tegen een gereduceerd tarief voorinschrijven tot en met 6 augustus via www.inschrijven.nl

De wedstrijd en trimloop over 1 km begint om 18.45 uur, de 2 en 4 km om 19.00 uur en de 10 km wedstrijd en trimloop om 19.30 uur.

Het parcours start in de Biestsestraat, gevolgd door de Akkerstraat, langs het kanaal en weer terug de Vossenhol in. Elke ronde is 2 km lang. Met het oog op de veiligheid van de deelnemers wordt het verkeer op de avond geweerd van het parcours. Automobilisten wordt dringend verzocht het Biestse stratenparcours op deze avond zoveel mogelijk te mijden. De Vossenhol is die avond van 18.00 tot 21.00 uur afgesloten voor alle verkeer. Verder wordt het verkeer zoveel mogelijk om het parcours heen geleid, door gecertificeerde verkeersregelaars in speciale hesjes. Omleiding van het verkeer houdt in dat het in het deel van de Biestsestraat dat niet tot het parcours behoort, alsmede in de straten van de wijk Beverakkers, gedurende enkele uren drukker kan zijn dan normaal. De organisatie verzoekt met name de ouders van jonge kinderen in de Beverakkers om daarop attent te zijn.

Deelnemers en publiek wordt verzocht zoveel mogelijk op de fiets te komen.

Na afloop is er douchegelegenheid bij voetbalvereniging S.V. S.O.S. en natuurlijk is er in de kantine nog een heerlijk drankje verkrijgbaar. Nadere informatie is te vinden op www.achil87.nl

We hopen dat er evenals vorig jaar weer veel deelnemers en toeschouwers naar Biest-Houtakker komen op deze woensdagavond de 10e augustus.