TILBURG – Al zeven jaar lang doneert Runnersworld Tilburg gebruikte schoenen aan Stichting Gambia for You. Vandaag, 15 december jl., schonk eigenaar Jacques Kusters in de Kerstgedachte 150 paar nieuwe 361° schoenen aan de stichting. Hierdoor kunnen kinderen in Gambia op nieuwe schoenen lopen.

361° is in Europa een relatief nieuw merk op de hardloopschoenen markt, maar in Azië is het een heel groot merk. Sinds een paar maanden is het merk ook in Nederland actief en is Runnersworld Tilburg één van de eerste winkels die het merk verkopen. Vandaag startte de officiële verkoop van 361° in de winkel.

Kerstgedachte

Met de Kerst opkomst wilde Runnersworld Tilburg graag iets bijzonders gaan doen, aldus Kusters. “Al snel kregen wij het idee om een paar schoenen weg te geven. Het zijn alleen geen paar schoenen geworden, maar 150 paar spiksplinternieuwe 361° schoenen. Die schoenen hebben we weggeven aan het goede doel Stichting Gambia for You. Aan deze stichting hebben wij de afgelopen zeven jaar al vaker gebruikte schoen gegeven van klanten die in de winkel nieuwe schoenen kochten. Het is een mooie stichting, dat goed werk verricht in Gambia. Vandaar dat wij graag hun mee wilden helpen.”

Door: Niels Verzijlberg | @NVerzijlberg

TILBURG - Runnersworld Tilburg doneert 150 paar splinternieuwe schoenen aan Gambia for You, 15-12-2017. Jacques Kusters, Schouwburgring.