De atleten van de RTC Tilburg selectie en ook enkele atleten trainend bij de regioselectie deden mee aan de RunBikeRun in Geel, België. Internationale tegenstand in deze teamwedstrijd dus. Deze 2e wedstrijd van de RBR-Series ging over de sprintafstand: 2,5 km hardlopen, 20 km wielrennen( waarbij gestayerd mocht worden) en weer 5 km hardlopen.
De mannen van de selectie zijn nog niet helemaal in de vorm van vorig jaar toen er steevast voorin gefinisht werd. Trainingen hebben op een iets lager niveau gelegen de laatste tijd als gevolg van blessures, stage, afstuderen en beginnen met eerste baan. Stein Posthuma finishte als snelste van de RTC Selectie op een verdienstelijke 8e plek.

Na een snelle eerste run en eerste wissel lag er tijdens het fietsen al snel een groep van ongeveer 15 personen voorop met daarin ook de RTC mannen. Vele demarrages, o.a. van Alexander Picard, veranderden de samenstelling van de groep niet en halverwege het fietsen sloot de tweede groep (van 20 personen) bij de kopgroep aan.
RTC-er Stein Posthuma wist na een razendsnelle wissel als 3e de wisselzone uit te komen, maar hij werd tijdens de afsluitende run nog door een aantal concurrenten ingehaald en finishte als 8e in 55 minuten en 18 seconden. Tilburger Joep Staps die tijdens de wissels wat problemen kende met het vastmaken van zijn nieuwe fietshelm en daardoor wat posities verloor, finishte als 11e in 55:24. Picard, RTC-er uit Chaam, fietste sterk maar viel in de 2e loopronde jammer genoeg wat terug en kwam als 14e over de finish in 55:42. Juul van de Kruijs van het RTC ten slotte ging na het fietsen als 5e de tweede wissel in. Tijdens het lopen, waarvoor hij na een blessure slechts 4 trainingen had afgewerkt, moest hij toch terrein prijsgeven en hij finishte op een 20e plek in 56:20.

De resultaten van het RTC Talententeam: Rens de Ridder 35e in 57:44, Chris Steenbakker 45e in 58:37 en Erik van der Heijden 50e in 59:11. En in het damesveld ten slotte werd de Tilburgse Roos Staps 22e in 1u12m12s.