Na een intensieve verbouwing is Rings Goirle vanaf november niet alleen Specialized Store maar ook officieel dealer en Brand Store Cannondale.

Rings Goirle werd jarenlang in één adem genoemd met Specialized. Ze hebben het merk altijd op handen gedragen en waren zelfs de allereerste Specialized Concept Store in Nederland. Hoewel Erwin en Hans Rings het Amerikaanse merk nog steeds een warm hart blijven toedragen, hebben ze recentelijk besloten om een partnership aan te gaan met een ander Amerikaans premium merk; Cannondale.

‘Cannondale is Back In The Game’
Heel vroeger, toen wij nog geen Specialized Concept Store waren, hebben we ook al Cannondale verkocht. We gaan terug naar onze roots waarmee het vele jaren geleden eigenlijk allemaal begon voor Hans en mij waar destijds Cannondale ook een hoofdmerk was. Eugene Fierkens, General Manager Europe bij Cannondale kennen wij natuurlijk heel goed uit zijn tijd bij Specialized, waar hij 15 jaar Managing Director Europe was. Met Eugene hebben we altijd contact gehouden,” aldus Erwin Rings. “Hij straalt zoveel positivisme uit, dat wij daardoor zeer enthousiast waren over zijn visie en ondernemerschap. Bovendien overwogen wij al langer om Cannondale als topmerk te gaan voeren en door corona heeft dat nog een extra duw gekregen. Je kan je wel 100% op één merk focussen, maar tegenwoordig kan je het risico toch maar beter spreiden. En Cannondale, met hun ongekende drang om het beste fietsmerk te willen zijn is met hun no-nonsense service beleid uniek en met hun innovatieve fietsen van de laatste drie jaren is Cannondale helemaal terug op het hoogste niveau. Back In The Game zoals hun strategisch plan van Cannondale intern wordt genoemd klopt helemaal. Ondanks dat Cannondale zo sterk aan de weg timmert blijven ze de fietshandel trouw en werken ze in Europa alleen met de beste retailers. Vandaar dat Cannondale en Rings ook graag zo snel mogelijk wilde samenwerken.

‘Twee wereldmerken met een eigen karakter’
Vanzelfsprekend blijft het hart van Rings kloppen voor Specialized en blijft het enthousiasme even groot. Beiden wereldmerken hebben een eigen karakter en zijn zeer innovatief. Dat is ook de reden waarom ze enorm veel fans weten te binden. Met de toevoeging van de Cannondale collectie racefietsen, mountainbikes en E-Bikes zal het assortiment enorm uitgebreid worden.

Op 5 november a.s. zal de start als Brand Store Cannondale in de winkel gevierd worden. M.m.v Leo Alkemade zal er een feestelijke avond georganiseerd worden waar u van harte welkom bent. De deuren gaan open om 18.30 uur.