Op zondag 3 april 2016 organiseert de Tilburgse Wielerclub Pijnenburg al weer voor de 24e maal haar jaarlijkse “Jeugdwielerronde van de Reeshof”. Zo’n 200 jeugdige wielrennertjes tussen 7 en 14 jaar uit het hele land zullen deze dag aan het vertrek staan.

Vanaf 12.30 uur starten diverse leeftijdscategorieën voor hun wedstrijd op het vertrouwde wielercircuit van onze wielerclub aan de Bijsterveldenlaan 3 te Tilburg. Rond de klok van 16.00 uur zal voor de oudste groep het startschot klinken.
Voorafgaand aan de wedstrijden voor licentiehouders organiseren we een Rabo Dikke Banden Race. Dit evenement wordt speciaal georganiseerd voor kinderen tussen 7 en 12 jaar die willen kennismaken met de wielersport. Deelnemers mogen geen wedstrijdlicentie hebben. Je kunt op je eigen fiets meedoen. Dat mag een gewone fiets zijn maar ook een mountainbike of een citybike. Maar geen racefiets want dat zou niet eerlijk zijn. Er wordt gestreden in diverse leeftijdsgroepen en de winnaar van elke groep mag zelfs naar de grote landelijke finale die aan het eind van het jaar verreden wordt. Dus; ben je tussen de 7 en 12 jaar en wil jij ook wel eens meedoen aan een echte fietswedstrijd? Kom dan op zondag 3 april a.s. naar het wielercircuit. In het clubhuis krijgt je dan van ons een rugnummer en een valhelm. Deelname is gratis. Je kunt je vooraf aanmelden via wedstrijdenjeugd@twcpijnenburg.nl . Ook op de wedstrijddag zelf kun je je nog inschrijven. De aanvang is 11.30 uur. Rugnummers vanaf 10.45 uur. Kijk voor meer informatie op onze website: www.twcpijnenburg.nl.