Op zondag 14 februari hebben 10 Judoka’s van Team Coolen deelgenomen aan een Judotoernooi in Wijk bij Duurstede. Op dit toernooi doen topclubs mee voornamelijk uit de regio Utrecht en Amsterdam waardoor de Judoka’s veelal uitkomen tegen Judoka’s welke nog onbekend zijn. Dit zorgt vaak voor een extra leermoment. De volgende Judoka’s van Team Coolen behaalden een podiumplaats: Tweede plaats voor Joep Oomens, Sylviën van Gorsel, Joep, Staal, Kiki Puts en Cas Bolijn. Derde plaats voor Danée Bolijn, Tijn Verbeek, Jur Pulskens en Thorgal Sangiao Schreuders.

Aan een Sprokkeltoernooi in Rijen hebben 17 judoka’s van Team Coolen deelgenomen. De volgende Judoka’s behaalden een podiumplaats: Eerste plaats voor Bram Pulskens, Tomas van den Anker, Sietse Oostra en Douwe Drabbe. 
Tweede plaats voor Reinout Kloover. Derde plaats voor Milou van Amelsvoort, Dirk Bekkers en Siebe Faas. Komende week komen de Judoka’s van Team Coolen in actie op de Open Westbrabantse Kampioenschappen in Wouw.

Team Coolen verzorgt de Judotrainingen bij Sportcentrum Drieburcht in Tilburg Noord. In maart start Team Coolen ook met trainingen bij Sportcentrum Multifit in De Reeshof. Voor meer info en foto’s www.teamcoolen.nl of bel met Vincent Coolen (06-43010228)