Onder het genot van een hapje en drankje konden zowel bestaande als nieuwe klanten hun voordeel doen bij Intersport Twinsport op het Pieter Vreedeplein. Er kon genoten worden van een kortingspercentage van maar liefst 20 % op de gehele collectie.

Deze geweldige korting was niet alleen geldig voor vaste klanten, nieuwe klanten konden deze avond een gratis klantenkaart aanvragen en direct gebruik maken van dit mooie aanbod. Daarnaast waren er verschillende activiteiten waar bezoekers aan deel konden nemen en waren diverse lokale bedrijven uitgenodigd om zichzelf te presenteren. Zo kon men springkracht laten meten bij Fysio Vitaal, zich laten informeren over Pink Boxing en Herbalife of inspiratie opdoen bij Men-care. Klapper van de avond was wel het spel ” petje op, petje af”. Aan de hand van diverse vragen konden de deelnemers een paar voetbalschoenen winnen die ter beschikking werden gesteld door New Balance.

Het team van Intersport Twinsport kijkt terug op een geslaagde avond die zeker voor herhaling vatbaar is, zo mogelijk met nog meer prijzen.

Klik oude eerste foto om de serie in een slede-show te bekijken;