Op 10 en 11 maart 2017 konden in heel Nederland klussen worden uitgevoerd door vrijwilligers die ondersteund werden door het Oranjefonds. De naam van deze jaarlijks terugkerende actie is NLdoet.
Ook sportverenigingen konden zich opgeven voor deze actie en aangezien Petanque Vereniging Voor Ons Plezier (VOP) nog voldoende klussen heeft op hun terrein en in de in aanbouw zijnde evenementenhal op Sportpark Zeshoeven te Udenhout was een keuze al snel gemaakt en werden een tweetal projecten aangemeld bij het Oranjefonds:
-het vervangen van een deel van de heg door het plaatsen van een hekwerk over een lengte van ongeveer 10 meter. Hierdoor heeft men vanuit de nieuwe kantine zicht op een deel van de buitenbanen.
-het uitvoeren van schilderwerkzaamheden in de nieuwe kantine en de nieuwe binnenbanen.
Al snel na het indienen van de projecten bij het Oranjefonds kreeg VOP bericht dat de 2 projecten waren goedgekeurd en financieel ondersteund werden door het Oranjefonds. De volgende stap was een actie om voldoende vrijwilligers te vinden om de werkzaamheden te kunnen uitvoeren. Dit bleek geen enkel probleem te zijn.
Dankzij het bijna lente-achtige weer konden de werkzaamheden op 10 en 11 maart helemaal volgens planning worden uitgevoerd. VOP wil dan ook het Oranjefonds bedanken voor hun actie en alle vrijwilligers die zich ingezet hebben om deze actie tot een succes te maken.
Wilt u zelf eens komen kijken naar de vorderingen van de nieuwbouw? Dat kan bv tijdens de Mini-Mix op zaterdag 18 maart. U kunt zich dan tevens inschrijven voor deze Mini-Mix tussen 1300 uur en 1330 uur in onze kantine op Sportpark Zeshoeven te Udenhout. U hoeft geen lid te zijn van een vereniging of de Nederlandse Jeu de Boules Bond (NJBB)
De aanvang van het toernooi is om 1330 uur en het einde is om ongeveer 1700 uur. Het inschrijfgeld is slechts 2 euro en voor dit luttel bedrag kunt u mooie prijzen winnen in de vorm van levensmiddelenpakket. Hebt u geen Jeu de Boulesballen? Geen probleem, dan leent u die toch bij ons.
Bent U geïnteresseerd in onze sport en wilt U meer weten? Kom dan gerust eens langs tijdens een van onze clubmiddagen, dinsdag- en zaterdagmiddag tussen 1300 en 1700 uur of op donderdagavond van 1900 tot ongeveer 2200 uur. Ook op onze website kunt U meer informatie vinden: WWW.VOPUDENHOUT.NL

NL doet oranjefonds schilderen 1