013 Sport is een onafhankelijk medium dat sport gerelateerde berichtgeving publiceert uit de regio 013 dmv een internet site. Alsmede zich inzet tot de bevordering van sport en een gezonde levensstijl. Op dit digitale sportplatform wordt de berichtgeving van alle sportclubs in de regio 013 overzichtelijk weergegeven met actuele nieuwsitems, achtergrondinformatie, contactinformatie, MVO (Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen), sportgeschiedenis, blessure behandelingen, sportvoeding, en exclusieve interviews.

013sport wil graag aandacht schenken aan de positieve invloed die sportiviteit, samenspel, gezonde voeding en levensstijl op de maatschappij hebben. Daarnaast wil 013sport een platform creëren waarbij maatschappelijke problemen, zoals obesitas, de juiste aandacht krijgen. Sporten houdt niet op bij de prestaties op het veld, 013sport is zich ervan bewust dat er meer bij komt kijken. Sportverenigingen krijgen hier een unieke kans om hun steentje bij te dragen aan een betere samenleving.

Aangesloten verenigingen kunnen hun sport berichtgeving via de redactie een plaats geven op de site. Het gebied dat door 013sport wordt gecoverd bestaat uit de plaatsen; Alphen, Baarle Nassau, Biest Houtakker, Biezen Mortel, Berkel-Enschot, Diessen, de Moer, Esbeek, Haghorst, Hoge- Lage Mierde, Heukelom, Hulsel, Hilvarenbeek, Middelbeers, Riel, Ulicoten, Castelre, Goirle, Moergestel Oisterwijk en Tilburg. Kortom de regio 013.

Verenigingen die nog niet zijn opgenomen op de site of door 013 Sport zijn benaderd hiervoor, kunnen zelf contact opnemen via info013sport@gmail.com