Biezenmortel 21 november 2015,

Na bijna twee jaar zoeken heeft G-Kegelclub Willen is Kunnen een nieuwe Kegelhome gerealiseerd.
In februari 2014 sloot de Druiventros haar banen en hebben besloten de kegelbanen aan kegelclub Willen is Kunnen te schenken. Na een lange zoektocht is het de G-Kegelclub gelukt een nieuwe locatie te vinden en stonden ze voor een nieuwe uitdaging om ruim € 35.000,- binnen te halen.

Niemand had ooit gedacht dat de G-Kegelclub dat bedrag ooit binnen zou halen. Na goed onderhandelen en sponsoren werven is na zes maanden het bedrag binnengehaald! Na tweederde stagneerde de sponsors en was men bang dat het niet meer zou gaan lukken. Totdat er tijdens een vergadering een verlossend telefoontje ontvangen werd van een sponsor, die gereed wou staan voor het laatste bedrag van de kosten.
Afgelopen Zaterdag 21 november was de officiële opening van Kegelhome Willen is Kunnen. Het was een zeer geslaagde opening! Na een woord van de voorzitter van de kegelclub, werden de kegelbanen officieel geopend door de voorzitter van het raad van bestuur van stichting prisma.
Er werden diverse demonstraties gegeven en de genodigden konden zelf ook een balletje meegooien. Op de achtergrond speelde heerlijke muziek van de DJ en de opening werd geheel verzorgd met hapjes en drankjes.

G-Kegelclub Willen is Kunnen heeft zeker veel verdiende complimenten gekregen van alle gasten, het ziet er ook lekker gezellig, knus en strak uit. De kegelclub probeert er van alles aan te doen om de boel draaiende te houden en is daarvoor nog opzoek naar veel vrijwilligers en nieuwe kegelclubs.
Uiteraard zijn de kegelbanen voor iedereen te huur en te gebruiken. Mocht iemand eens willen kegelen met een vriendengroep, personeelsuitje, verjaardagsfeestje of zelf een eigen kegelclub oprichten, dan kan er gereserveerd worden via kegelclubwik@gmail.com

Klik op de eerste foto om de serie in een slide-show te bekijken;