Op zaterdag 2 oktober 2021 opent de Ireen Wüst IJsbaan op Stappegoor weer haar deuren voor een nieuw schaatsseizoen. Iedereen is welkom om van 10.00 tot 17.00 uur de baan feestelijk te openen en te genieten van de winterse sferen. Entree is deze dag gratis. Gedurende het schaatsseizoen vinden er wekelijks activiteiten voor jong en oud plaats; van de Norenochtend tot Familie Fun Middagen.

Door het corona-virus werd het schaatsseizoen vorig jaar al vroeg stopgezet. Dit jaar hopen we weer een vol seizoen open te mogen. De Ireen Wüst IJsbaan is geopend t/m zondag 27 maart.

Programma Open Dag
Op zaterdag 2 oktober is de 400-meter baan van 10.00 tot 13.00 uur open voor langebaanschaatsen. Van 13.00 tot 17.00 uur is er recreatief schaatsen. Daarnaast worden er tijdens de Open Dag op de 30×60-meterbaan clinics verzorgd, kun je je inschrijven voor de Tilburgse Schaatsschool en zijn de Tilburgse schaatsverenigingen aanwezig. Koek & Zopie kan uiteraard ook niet ontbreken. De entree is gratis. Let wel op dat je vooraf je ticket reserveert via www.sportintilburg.nl of bij de receptie van Sportcomplex T-Kwadraat.

Tilburgse Schaatsschool
Dit jaar kun je je ook weer inschrijven voor de schaatslessen van de Tilburgse Schaatsschool. Er zijn schaatslessen voor jong en oud, op verschillende niveaus. De eerste lesreeks is van 11 oktober t/m 19 december 2021. In de week van 4 oktober kun je deelnemen aan proeflessen. Ook deze lessen vinden plaats op de Ireen Wüst IJsbaan.

Norenochtend
Nieuw dit schaatsseizoen is de norenochtend. Iedere zondagochtend is de 400-meter baan van 09.00 tot 12.00 uur geopend, exclusief voor norenrijders. Een goed moment om op je eigen tempo te kunnen schaatsen.

Familie Fun Middag
Wil je eropuit met het gezin of met je kleinkinderen? Iedere zaterdag en zondag kun je van 12.30 tot 17.00 uur komen schaatsen voor een gereduceerd familietarief. Schaats tegen de richting in, neem je slee of luchtbed mee het ijs op: bijna alles mag tijdens het familie schaatsen.

IJshockey
Dit jaar is ook de activiteit vrij ijshockeyen weer terug. Iedere woensdag van 10.00 tot 16.00 uur kun je vrij ijshockeyen op (een deel van) de 30×60-meter baan. Op de zaterdag is de gehele 30×60-meter baan geopend voor vrij ijshockeyen.

Voor meer informatie: schaatsschool@tilburg.nl of 013 583 61 00 (receptie Ireen Wüst IJsbaan)