Petanquevereniging La Donnée bestaat inmiddels bijna 25 jaar. Sinds 2012 spelen wij onze sport (jeu de boules) op ons terrein op sportpark De Kluit aan de Gershwinstraat, achter het Cobbenhagencollege in Tilburg-Noord. Wij voelen ons daar inmiddels helemaal thuis, maar hebben nog het gevoel dat onze vereniging en onze mooie sport nog niet heel erg bekend zijn.

Daarom houden wij op zondag 30 augustus van 13 tot 17 uur een open dag. Wij verwelkomen u dan graag, om onder het genot van een gratis kopje koffie met ons kennis te maken, en samen met ons een balletje op te gooien. Graag vertellen wij u dan ook over onze overige activiteiten. Wij zijn namelijk een sociaal actieve club, met bijvoorbeeld een jaarlijkse fietstocht, een Ladies’ Day, en een rommelmarkt. Kunt u niet op 30 augustus? Dan bent u natuurlijk ook welkom tijdens onze normale openingstijden. Wij zijn iedere woensdagavond, en iedere zaterdag- en zondagmiddag open. Daarnaast houden wij iedere eerste dinsdag van de maand om 20 uur een gezellige bingo, ook voor niet-leden.
Kom gerust eens langs en maak kennis met onze uitdagende sport en gezellige vereniging! La Donnée is aangesloten bij de Nederlandse Jeu de Boules Bond en NOC*NSF.