Afgelopen dinsdag 17 maart 2015 was het voor Bowls Club Tilburg weer een belangrijke dag. In sportcomplex T-Kwadraat aan de Stappegoorweg in Tilburg organiseerde zij hun ” Open BCT Triple Toernooi ” dat jaarlijks wordt gehouden.

Dat dit toernooi goed staat aangeschreven bij de bowlsverenigingen blijkt wel uit het feit, dat er meer inschrijvingen binnen kwamen dan er geplaatst konden worden. Op zes matten streden 24 triples uit alle delen van Nederland om de overwinning. Het spelniveau lag erg hoog, met heel veel spannende partijen. Nadat de laatste wedstrijden waren gespeeld kon de eindrangschikking worden opgemaakt. Winnaar werd het team van I.B.C. Charlois (A.Heijboer/J.Vermeij/A.Kranenburg) uit Rotterdam. Op de tweede plaats eindigde B.C. Maasdijk (H.v.d.Hout/ A.Middelburg/ I.v.Ingen) en met een glunderend gezicht kon de voorzitter mededelen dat het triple (R. Groen/A.Groen/A.Pijnenburg) van Bowls Club Tilburg derde was geworden.

Wel teleurstellend was het voor de organiserende vereniging, maar zeker ook voor de bowlssport in het algemeen dat, ondanks de medewerking van de media, er nauwelijks toeschouwers aanwezig waren. Mochten er mensen zijn, die na het lezen van dit verslag, meer informatie willen over bowls dan verwijzen wij u naar de website www.bowlsclubtilburg.nl Elke dinsdag- en donderdagmiddag van 13.15 uur tot 15.30 uur spelen de leden van B.C.T. in het T-Kwadraat. Geïnteresseerde zijn daar van harte welkom.