Tilburg 29-07-2015,
Nigel Bertrams sluit vandaag aan bij de selectie van Willem II. De 22-jarige keeper van PSV komt transfervrij over uit Eindhoven en tekent een tweejarig contract. Nigel doorliep de volledige jeugdopleiding van PSV en alle nationale jeugdselecties. Hij maakte in oktober 2013 zijn debuut voor de hoofdmacht.

Technisch manager Carlos Aalbers: ‘Met Nigel hebben we een keeper met potentieel in huis gehaald. Hij is nog jong en kan nog vele stappen maken.’

Nigel Bertrams: ‘Voor mij is het belangrijk dat ik stappen ga maken in mijn carrière. Ik heb bewust de keuze gemaakt om naar Willem II te komen. Het is een mooie club met een fantastische aanhang en ik heb heel veel zin in komend seizoen. Ik kijk er ook naar uit om met keepers Kostas Lamprou en David Meul en keeperstrainer Raymond Vissers te werken.’

Klik op de eerste foto om de serie in een slide-show te bekijken.