Tilburg 31 maart 2015,

LONGA heeft dhr Sofus de Rooij aangesteld, als nieuwe hoofdtrainer voor het volgend seizoen. Dhr de Rooij is op dit moment bij LONGA werkzaam als assistent-coach van de selectie en heeft daarnaast een ruime ervaring als trainer opgedaan, bij LONGA en andere verenigingen (o.a. TSC en ’t Zand).
Tevens heeft de TSV LONGA dhr Jan vd Sande bereid gevonden om het volgend seizoen, de functie van assistent-coach in te vullen. Dhr vd Sande (thans hoofdtrainer bij De Bocht), heeft in de afgelopen jaren eveneens de nodige know how en expertise zich eigen gemaakt, als trainer in het amateurvoetbal.
Beide hiervoor genoemde personen, kunnen worden gekarakteriseerd als echte LONGA-mensen, die allebei ook nog daadwerkelijk bij onze vereniging als voetballer actief zijn geweest. Wij wensen beide trainers voor het komende seizoen, veel werkplezier en sportieve successen bij onze vereniging.
Het tijdelijke contract met de huidige trainer Marck Cieraad loopt af op 30 mei a.s. Dit contract zal, op verzoek van dhr Cieraad, niet worden verlengd. Het bestuur heeft veel respect voor het goede werk dat dhr Cieraad in de afgelopen periode bij onze vereniging heeft verricht. Wij wensen Marck veel succes in zijn beoogde loopbaan als trainer, als het kan conform zijn wens, ergens op een passende plek in het betaalde voetbal.
Bestuur TSV LONGA