REESHOFBOS – Zondag 24 maart kun je voor de laatste keer meelopen bij de TRR-Bosloop van de Tilburg Road Runners. Vorig jaar had de organisator Frank van Laere al besloten dat hij na 16 jaar zou gaan stoppen. Helaas is er niemand gevonden die zijn taken over wil nemen en zo komt er na 32 jaar een einde aan een reeks van vele boslopen.

Een podium voor de snelste lopers zal er zondag niet komen want de TRR-Bosloop is een loop waar gewoon lekker lopen door het bos en gezelligheid centraal staan. Wel zal er voor iedere deelnemer een afscheidspresentje zijn en iets lekkers bij de finish.
In het prachtige Reeshofbos van Tilburg zal het vrijwilligersteam voor de 305e keer een ronde van 2,5 km uitzetten over onverharde bospaden. Deze ronde kan één tot zes keer gelopen worden, dus afstanden van 2,5 km tot maximaal 15 km. Vanaf 9.45 uur staan de dames van het inschrijfbureau klaar om je in te schrijven bij het Italiaans restaurant “The king of Italy” aan de Huibevendreef 22 in de Reeshof. Het inschrijfgeld bedraagt € 2,50 en alle afstanden starten om 10:30 uur.

Voor verdere informatie: www.tilburgroadrunners.nl of via bosloop@tilburgroadrunners.nl