18 maart was de derde zaterdag van de maand maart en dus was het weer tijd voor een Mini-Mix bij Petanque Vereniging Voor Ons Plezier (VOP) op ons terrein op Sportpark Zeshoeven te Udenhout.

Was het de dagen ervoor prachtig weer met veel zon en lenteachtige temperaturen, deze zaterdag leek het wel weer herfst. Voor de organisatie weer spannend of de liefhebbers zich ondanks het gure weer en de slechte vooruitzichten zich zouden inschrijven voor dit toernooi.

De opkomst viel net als bij de verkiezingen afgelopen week erg mee. Tussen 1300 uur en 1330 uur schreven zich 41 deelnemers in bij de wedstrijdleiding en om 1330 uur kon het toernooi geopend worden door de organisatie en de eerste speelronde beginnen.
De eerste 2 speelrondes konden onder een nagenoeg droge hemel op de buitenbanen worden gespeeld, de derde speelronde regende het echter en werd er uitgeweken naar de banen in onze tent. Hierdoor konden niet alle wedstrijden tegelijk beginnen maar dat was voor de deelnemers geen enkel probleem. In de kantine was het lekker warm en terwijl men moest wachten tot er een baan beschikbaar kwam kon men rustig iets drinken en bijkletsen met de andere deelnemers.

Nadat de laatste wedstrijden gespeeld waren kon de eindstand worden opgemaakt en de prijzen worden uitgereikt aan de winnaars:

1. Truus Barten 3 +32
2. Jan van Groenendaal 3 +26
3. Tijn Pijnenburg 3 +24
4. Ad Kuijpers 3 +21
5. Jan Karel Verhulst 3 +20
6. Rinus de Bruijn 3 +19
7. Joost van Breugel 3 +18
8. Patrice Viguurs 3 +14
9. Riki van Summeren 2 +14