Op vrijdag 15 december 2017 reikt Toine van Peperstraten in Theaters Tilburg de jaarlijkse sportprijzen uit tijdens het Tilburgs Sportgala. Een feestelijk evenement waar sportkampioenen en sportvrijwilligers gehuldigd worden in de categorieën: sportman, sportvrouw, sporter met een beperking, sportploeg en sportvrijwilliger van het jaar. Daarnaast is er aandacht voor de jeugdsportstimuleringsprijs, overige Tilburgse sportkampioenen (in competitieverband) en wordt uit naam van de Stichting Topsport Opleiding de Mariska Lips Award uitgereikt aan de student diesport en school op de beste manier combineert.

De voorbereidingen om weer een mooi en gevarieerd programma neer te zetten, zijn inmiddels in volle gang. Alleen is een sportgala natuurlijk niets zonder kampioenen en bijzondere prestaties. Daarom een oproep aan alle sporters, coaches, begeleiders, bestuurders, commissies, ouders en andere betrokkenen om ze aan te melden op: http://www.tilburgssportgala.nl/aanmelden-2-2/.

Aanmelden kan tot 19 november 2017. Daarna zal een onafhankelijke en deskundige jury de nominaties per sportprijs vaststellen. Vervolgens kunnen de lezers van het Brabants Dagblad stemmen op hun favoriet(en)

Het Tilburg Sportgala gratis bijwonen? Vanaf 1 november 2017 zijn toegangskaarten gratis te verkrijgen via: www.tilburgssportgala.nl.