EINDHOVEN – Tijdens het Nederlands Kampioenschap estafettezwemmenin Eindhoven heeft het meisjes juniorenteam van TRB-RES  op overtuigende wijze de nationale titel veroverd.

Het team bestaande uit Viviënne Bosch, Kenza van Kapel, Rosa Kremers en Yara Mels, won alle afstanden: de 4×50 meter vrije slag (2:07,88), de 4×50 meter schoolslag (2:47,91)én de 4×50 meter wisselslag(2:24,23).

Het NK Estafette was dit jaar extra bijzonder. Het toernooi werd gezwommen tijdens de World Cup Zwemmen in het Pieter van den Hoogenband Zwemstadion in Eindhoven. De dames van TRB-RES waren op papier favoriet en hebben deze rol tijdens de wedstrijd meer dan waargemaakt.

 Over TRB-RES
De Tilburgse Reddingsbrigade zwem- en waterpolovereniging Rustig En Snel (TRB-RES) is een vereniging waar zowel de recreatieve als prestatiegerichte zwemsporters zich thuis voelen. Naast het geven van zwemlessen  zijn we actief in wedstrijdzwemmen, waterpolo, reddingsbrigade  en onderwaterhockey.

Fotobijschrift: (vlnr): Yara Mels, Kenza van Kapel, Viviënne Bosch en Rosa Kremers zijn dolblij met hun overwinning (foto: TRB-RES).