Het mineraal Magnesium heeft veel goede eigenschappen voor uw lichaam. Dat het helpt bij vermoeidheid en het energieniveau ondersteunt, is bij veel mensen onbekend. Zin om meer te doen, meer te ontdekken en meer te ondernemen? Dan kiest u voor New Care Magnesium.

Magnesium is net als bijvoorbeeld Calcium, Zink en IJzer een mineraal. Dit zijn minuscule stofdeeltjes die afkomstig zijn uit rotsformaties. Door slijtage hebben ze zich over de aardkorst verspreid. De naamgever van Magnesium is de Griekse stad Magnesia. De bodem is daar namelijk uitzonderlijk rijk aan dit mineraal. Belangrijker om te weten is echter, dat Magnesium de natuurlijke energie in uw lichaam activeert. Het geeft u als het ware een zetje in de rug in periodes dat u het even kunt gebruiken. Magnesium draagt immers bij aan de vermindering van moeheid en vermoeidheid.

Goed voor spieren en zenuwstelsel

New Care Magnesium ondersteunt niet alleen het energieniveau. Dit mineraal is daarnaast goed voor uw spieren en zenuwstelsel. En Magnesium is belangrijk voor het behoud van sterke botten en tanden. New Care Magnesium biedt dus een uitgebreid pakket voor het behoud van uw gezondheid. Aan deze formule is voorts vitamine B6 toegevoegd. Deze voedingsstof ondersteunt de invloed van Magnesium op het energieniveau en zenuwstelsel.

Overal verkrijgbaar

Hoog tijd om de natuurlijke energie in uw lichaam te activeren en te profiteren van de andere gezondheidsvoordelen van Magnesium? New Care Magnesium is verkrijgbaar bij de drogist, apotheek en reformwinkel in uw buurt. De aanvangsdosering is 3 keer daags 1 capsule. Daarna mag u overschakelen op de onderhoudsdosering van één capsule per dag.