Met de zomer voor de deur is het heerlijk om de natuur eens van een andere kant te bekijken. Een van de mogelijkheden is om met een kano over de vele riviertjes in Brabant varen.

Heb je daar interesse in, kom dan op  9 juni vanaf 19.30 uur naar de open clubavond van Kano Club Tilburg. Je kunt dan gratis en vrijblijvend kennis maken met kanovaren. Wij hebben allerlei typen boten in bezit en er is voldoende gelegenheid om die eens uit te proberen.

Introductiecursus
Als volwassen kun je vervolgens ook deelnemen aan een introductiecursus, waarna je zelf, of in een groep kunt gaan varen. Een introductiecursus omvat zo’n 4 vrijdagavonden, waarin we je de fijne kneepjes van het kanovaren bijbrengen. Daarna kun je de rest van het jaar, net als onze vaste leden, genieten van meerdere kanotochten en ben je vrijblijvend lid van de kanoclub. De kosten voor zo’n introductiecursus bedragen € 30,-.

Goed om te weten: met een normale conditie kom je in een kano een heel eind!

Voel je je hierdoor aangesproken, neem dan contact met ons op via kanoclubtilburg@live.nl, of met een van onze bestuursleden: Hans (06-50627104, Kris (013-5440703) of Loe (06-15174369). Wij zorgen er dan voor dat iemand je op onze clubavond begeleidt, waardoor jij vast en zeker een plezierige kanoavond beleeft!
Kano Club Tilburg vind je aan het Wilhelminakanaal bij de Beekse Bergen. Om er te komen, ga je meteen voor de hoofdingang van het recreatiepark links. Daar zie je een wegwijzer naar onze club.
Kijk anders op: www.kanoclubtilburg.nl.